home > onderhoud & herstelling
Onderhoud & herstelling
Wij onderhouden en herstellen uw centrale verwarming op gas of mazout en uw schoorsteen.
Als erkend technicus leveren wij u na elk onderhoud een reinigings - en verbrandingsattest af. De wet legt volgende verplichtingen op:
Verplichtingen
 • vegen van schoorstenen
 • reiniging ketel/brander met attest
 • afstellen brander met attest
 • Stookolie
  jaarlijks
  jaarlijks
  jaarlijks
  Gas
  tweejaarlijks
  tweejaarlijks
  tweejaarlijks
  Verplichte vewarmingsaudit
  Oudere verwarmingstoestellen hebben vaak een slecht productierendement. Vaak is het interessant om een oud verwarmingstoestel te vervangen door een moderne condensatieketel die een veel hoger productierendement behaalt. Tijdens de verwarmingsaudit van uw centrale verwarmingsinstallatie wordt nagegaan of dit voor uw installatie interessant is.

  De eigenaar van een centraal stooktoestel, met een nominaal totaal ge´nstalleerd vermogen van meer dan 20 kW, moet eenmalig een verwarmingsaudit laten uitvoeren van de gehele verwarmingsinstallatie binnen een termijn van 2 jaar nadat het toestel 15 jaar oud is geworden.

  Tijdens een audit wordt op basis van het huidige jaarverbruik (stookolie of gas) en het gemeten ketelrendement bekeken hoe en hoeveel je kan besparen op je stookolie- of gasfactuur.
  Je ontvangt een volledig rapport incl. schatting van de investeringskosten en de geschatte energiebesparing, waardoor je een volledig beeld hebt op de het feit of financieel aantrekkelijk is om uw installatie aan te passen.

  Meer informatie? Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren