Koelsystemen & koelcellen

Koelcellen vormen de ruggengraat van talloze industrieën en zijn onmisbaar voor het veilig bewaren van bederfelijke goederen. Zowel bij de opslag van voedsel, farmaceutische producten, bloemen of andere temperatuurgevoelige items, kan de juiste koelcel het verschil maken tussen behoud van kwaliteit en verlies van waardevolle voorraden.

/ Dietrich Smet

Samen bekijken we de meest geschikte koelcel voor jouw situatie. 

/ Gecertificeerde koeltechniekers

Koelcellen en koeloplossingen op maat

Dietrich Smet biedt geavanceerde industriële koelcellen en koeloplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Onze op maat gemaakte koelcellen en koelsystemen garanderen een nauwkeurige temperatuurregeling en optimaal behoud van producten. Of het nu gaat om voedselverwerking, farmaceutica, logistiek of andere industriële sectoren, wij zorgen voor een gepaste oplossing met de focus op efficiënte en betrouwbare koeling.

Ben je op zoek naar een koelcel voor de horeca, een supermarkt, bloemist of een andere onderneming? Onze hoogwaardige koelcellen en koelsystemen bieden de perfecte oplossing voor jouw behoeften. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk, streven we ernaar om jouw producten op de ideale temperatuur te houden, zodat hun kwaliteit en versheid behouden blijven.

Voor elke situatie een
geschikte koeloplossing

Bij Dietrich Smet bieden we een ruim aanbod  aan verschillende koelcellen om te voldoen aan specifieke behoeften en omgevingen. Van walk-in koelcellen tot vriescellen, van modulaire units tot aangepaste oplossingen, we hebben het allemaal. Onze koelcellen zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor onze klanten kunnen genieten van optimale prestaties en gemoedsrust.

/ Onderhoud voor koelcellen

Tijdig onderhoud van je koelcel zorgt voor betere prestaties 

Naast onze installatiediensten bieden wij ook onderhoud en reparatie voor jouw koelcel of koelsysteem aan. Naast een vlotte bereikbaarheid en snelle interventies (je hoeft bij ons geen weken te wachten!) zijn onze koeltechniekers zodanig opgeleid dat problemen zeer efficiënt opgelost kunnen worden, ongeacht welk type koelcel je hebt.

Wij zijn er trots op dat wij een nauwe relatie onderhouden met onze klanten en altijd bereid zijn om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende service, vanaf het eerste contact tot en met de installatie en het onderhoud van jouw koelcel.

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Er is een koeloplossing voor elke situatie

Heb je nood aan een industriële of particuliere koelcel? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Uw aanvraag

Vacature koeltechnieker

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren koeltechnieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!