Airco

Airco’s zijn de laatste jaren enorm in trek, en dat zal de komende jaren vast niet veranderen. Als expert in koeling & verwarming zijn we jouw partner in het kwalitatief installeren en onderhouden van jouw airco’s.

/ Dietrich Smet

Wij gidsen jou naar de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. 

/ Gecertificeerde koeltechniekers

Airco laten plaatsen
door specialisten ter zake

Als airco installateur uit Waasmunster maken wij het verschil door onze uitstekende en snelle service, een warme, persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van producten via merken als Viessmann, Daikin, Fujitsu en Midea.

Onze gecertificeerde koeltechniekers hebben jarenlange ervaring in het werken met deze topmerken. Wij bieden daardoor niet alleen de nieuwste technologieën en apparatuur aan, maar ook een hoge afwerkingsgraad. Bovendien kan je rekenen op een vlotte communicatie en tijdige installatie, zodat je snel kan genieten van een comfortabel binnenklimaat.

De meest
geschikte oplossing

We begrijpen dat het kiezen van de juiste airco-installatie een belangrijke beslissing is. Daarom komen wij graag ter plekke bepalen welk systeem het beste past bij jouw specifieke behoeften en budget. Of je nu op zoek bent naar een monobloc airco met of zonder buitenunit, een split-systeem, multi-split-systeem, VRV/VRF-systeem of zelfs wil verwarmen met jouw airco, wij gidsen je steeds naar de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. 

/ Onderhoud voor airco's

Tijdig onderhoud van je airco zorgt voor betere prestaties van je toestel

Bovenop het plaatsen van airco’s bieden wij ook onderhoud en reparatie services voor jouw airco-systeem aan. Naast een vlotte bereikbaarheid en snelle interventies (je hoeft bij ons geen weken te wachten!) zijn onze koeltechniekers zodanig opgeleid dat problemen zeer efficiënt opgelost kunnen worden, ongeacht welk merk airco je hebt.

Wij zijn er trots op dat wij een nauwe relatie onderhouden met onze klanten en altijd bereid zijn om vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken. Bij ons kan je rekenen op een uitstekende service, vanaf het eerste contact tot en met de installatie en het onderhoud van jouw airco-systeem.

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Er is een airco-oplossing voor elke situatie

Wil jij ook genieten van een aangenaam binnenklimaat bij je thuis? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Uw aanvraag

Vacature technieker centrale verwarming

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren technieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!