Sanitair

Bij Dietrich Smet zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van stijlvolle en functionele sanitairoplossingen voor uw badkamer.

/ Dietrich Smet

Wij gidsen u naar de meest geschikte oplossing voor jouw situatie. 

Volledige renovatie of enkele aanpassingen?

Of u nu een volledige renovatie nodig heeft of gewoon enkele aanpassingen wilt doen, wij staan voor u klaar. Met onze expertise, hoogwaardige materialen en oog voor detail creëren we een badkamer die voldoet aan uw wensen en behoeften. Ontdek vandaag nog hoe we uw badkamer kunnen transformeren in een oase van comfort en elegantie.

/ Ontwerp op maat

Unieke en op maat gemaakte badkamers

We creëren unieke en op maat gemaakte badkamers die passen bij uw persoonlijke stijl en levensstijl. Onze ervaren ontwerpers werken nauw met u samen om uw visie te begrijpen en om te zetten in een functioneel en esthetisch ontwerp. We houden rekening met uw voorkeuren, budget en ruimte om een badkamer te creëren die perfect bij u past. Van het kiezen van de juiste sanitaire voorzieningen en meubels tot het selecteren van de juiste tegels en verlichting, wij zorgen ervoor dat elk element zorgvuldig wordt gekozen om een harmonieus geheel te creëren.

Hoogwaardige materialen

Bij Dietrich Smet streven we naar de hoogste kwaliteit in elk aspect van ons werk. Daarom werken we alleen met hoogwaardige materialen en merken die bekend staan om hun duurzaamheid en stijl. We bieden een breed scala aan opties, van luxe sanitair tot elegante tegels en van moderne douchesystemen tot verfijnde badkamermeubels.

Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om uw badkamer een luxe uitstraling te geven en tegelijkertijd bestand te zijn tegen dagelijks gebruik.

/ Onderhoud voor airco's

Vakkundige installatie en renovatie

Naast het ontwerpen van uw droombadkamer, zorgen we ook voor de vakkundige installatie en renovatie. Onze ervaren vakmensen hebben uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van sanitair installatie. Of het nu gaat om het vervangen van sanitaire voorzieningen, het installeren van nieuwe leidingen of het renoveren van uw gehele badkamer, wij zorgen voor een efficiënte en nauwkeurige uitvoering van het werk.

We streven naar minimale verstoring van uw dagelijks leven en zorgen ervoor dat het project binnen de afgesproken tijd en budget wordt voltooid.

/ Uw droombadkamer

Waarom Kiezen voor Dietrich Smet Sanitair?

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Er is een badkamer voor elke levensstijl

Kies vandaag nog voor Dietrich Smet voor hoogwaardig sanitairontwerp, installatie en renovatie. Transformeer uw badkamer tot een ruimte die perfect past bij uw levensstijl en esthetische voorkeuren.

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en uw droombadkamer werkelijkheid te laten worden.

Uw aanvraag

Vacature koeltechnieker

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren koeltechnieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!