Warmtepomp

Warmtepompen zijn innovatieve systemen die zorgen voor efficiënte verwarming en verkoeling met een minimale impact op het milieu. Reken op onze expertise in het installeren, onderhouden en vervangen van warmtepompen.

/ Dietrich Smet

Een efficiënte en milieuvriendelijke manier om jouw woning te verwarmen en te koelen.

Leveren, installeren en onderhouden van warmtepompen

Denk je aan het aankopen van een warmtepomp?
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van warmtepompen, warmtepompboilers en hybride warmtepompsystemen. Met onze jarenlange ervaring en expertise staan we jou graag bij met advies en informatie over de verschillende soorten warmtepompen en welke best past bij jouw situatie. Zo bouwen we samen aan een groenere toekomst.

/ Een comfortabel binnenklimaat

Goed voor jouw verwarmings– en koelingsbehoeften

Deze geavanceerde technologie maakt gebruik van hernieuwbare energiebronnen zoals de warmte of koude in de lucht, grond of het water om jouw huis of bedrijf op de gewenste temperatuur te brengen. Warmtepompen zijn ontwikkeld om zowel te kunnen verwarmen als te koelen zodat je het hele jaar door kan genieten van een aangenaam binnenklimaat met slechts 1 systeem.
Met een warmtepomp kan je energie besparen, jouw ecologische voetafdruk verkleinen en genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Ontdek de voordelen van de verschillende soorten warmtepompen en maak een duurzame keuze voor jouw verwarmings- en koelingsbehoeften.

Benieuwd of jouw woning klaar is voor een warmtepomp? Doe de test via Warmtepompklaar? van de Vlaamse Overheid. 

/ Verschillende voordelen

Ontdek de voordelen van warmtepompen

Ben je op zoek naar een efficiënte en milieuvriendelijke manier om jouw woning te verwarmen en te koelen? Dan is een warmtepomp de ideale keuze. Een warmtepomp maakt gebruik van natuurlijke energiebronnen, zoals de buitenlucht, grondwater of bodem, om jouw huis te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Het is een duurzaam alternatief voor traditionele verwarmingssystemen zoals gasketels en biedt verschillende voordelen:

Daikin logo

Onze partner in warmtepomptechnologie

We werken alleen met de beste merken op de markt. Daarom zijn we trots om partner te zijn van Daikin, een wereldwijd erkend merk op het gebied van warmtepomptechnologie. Daikin warmtepompen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie. Met een breed scala aan modellen en opties biedt Daikin oplossingen voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

/ Ervaren professionals

Expertise en service

Bij Dietrich Smet streven we ernaar om jou de beste service en ondersteuning te bieden bij de keuze, installatie en onderhoud van jouw warmtepompsysteem. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de juiste oplossing die perfect aansluit bij jouw behoeften en budget. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en bieden regelmatig onderhoud om de optimale werking van jouw warmtepomp te waarborgen.

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Er is een warmtepompen-oplossing voor elke situatie

Wil jij ook genieten van een aangenaam binnenklimaat bij je thuis? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en ontdek hoe wij je kunnen helpen!

Uw aanvraag

Vacature koeltechnieker

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren koeltechnieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!