Verwarming & koeling

Welkom bij Dietrich Smet, uw betrouwbare partner voor verwarming en koeling.

/ Dietrich Smet

Een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw woning te verwarmen en te koelen.

Oplossingen op het gebied van verwarming en koelsystemen

Wij bieden een uitgebreid scala aan oplossingen op het gebied van verwarming en koelsystemen, waaronder airconditioning, koelcellen, koelsystemen, warmtepompen, mazoutketels, gasketels en meer. 

Of u nu behoefte heeft aan verwarming in de winter of verkoeling in de zomer, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen het perfecte binnenklimaat te creëren, ongeacht het seizoen.

/ Comfortabele en betrouwbare warmte

Verwarmingssystemen
met efficiënte, comfortabele en betrouwbare warmte

Onze verwarmingssystemen zijn ontworpen om u te voorzien van efficiënte, comfortabele en betrouwbare warmte. Of het nu gaat om een mazoutketel, gasketel, airco’s of een geavanceerde warmtepomp, wij hebben de juiste oplossing voor uw behoeften. Onze ervaren technici zorgen voor de professionele installatie, onderhoud en reparatie van uw verwarmingssysteem, zodat u kunt genieten van een warme en gezellige omgeving, zelfs op de koudste dagen.

/ Comfortabele en betrouwbare warmte

Een effectief koelsysteem
voor een comfortabel binnenklimaat

In de warme zomermaanden is een effectief koelsysteem essentieel om een comfortabel binnenklimaat te behouden. Onze airconditioningsystemen zijn ontworpen om uw omgeving efficiënt te koelen en een aangename verfrissing te bieden tijdens de hitte. Daarnaast bieden wij ook oplossingen op maat voor koelcellen en koelsystemen, ideaal voor restaurants, supermarkten, magazijnen en andere commerciële toepassingen. Met onze geavanceerde koel technologieën zorgen wij ervoor dat uw producten optimaal gekoeld worden en vers blijven.

/ Warmtepompen

Warmtepompen, een milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmings- en koeloplossing

Als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke en energiezuinige verwarmings- en koeloplossing, zijn warmtepompen de ideale keuze. Deze innovatieve systemen halen warmte uit de omgeving en kunnen deze zowel voor verwarming als koeling gebruiken.

Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, helpen warmtepompen de energiekosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze experts kunnen u adviseren over de beste warmtepompoptie voor uw specifieke behoeften en zorgen voor een professionele installatie en onderhoud.

/ Verwarming en koeling

Waarom kiezen voor Dietrich Smet
voor verwarming en koeling?

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Creëer het ideale binnenklimaat met Dietrich Smet

 Neem vandaag nog contact met ons op om uw verwarmings- en koeling behoeften te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen het hele jaar door comfort te bieden.

Uw aanvraag

Vacature koeltechnieker

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren koeltechnieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!