Gasketel

Ben je op zoek naar een verwarmingssysteem op gas? Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, installeren, onderhouden en vervangen van hoogwaardige gasketels, met een focus op condensatieketels en gascondensatieketels

/ Dietrich Smet

Een efficiënte en milieuvriendelijke manier om uw woning te verwarmen en te koelen.

/ Verschillende voordelen

Ontdek de voordelen van gasketels

Bent u op zoek naar een efficiënte en kosteneffectieve manier om uw huis te verwarmen? Een gasketel is een uitstekende keuze. De verschillende soorten gasketels bieden verscheidene voordelen die bijdragen aan uw comfort en energiebesparing:

/ Verschillende voordelen

Installatie van gasketels

Ben je op zoek naar een installateur voor jouw gasketel? Dan ben je bij Dietrich Smet aan het juiste adres. We beschikken over meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van gasketels en zijn een erkend installateur voor deze werken. 
Zowel voor nieuwe installaties als vervangingen kan je rekenen op onze expertise. Indien je denkt aan een gasketel voor een nieuwbouwwoning hou je echter best rekening met de uitfasering van het gebruik van fosiele brandstoffen voor verwarming. Zo komt er een verbod op aardgasaansluitingen in nieuwbouwwoningen vanaf 2025. Een nieuwe gasketel plaatsen in een bestaande woning zal echter wel nog mogelijk blijven. 
Bovendien is een nieuwe gascondensatieketel gemiddeld zo’n 20-30% energie-efficiënter dan een oudere ketel. Je kan dus tot 30% besparen op je maandelijkse energiefactuur.

Hoe verloopt een installatie van mijn gasketel?

Wanneer je bij ons aanklopt voor een plaatsing van jouw gasketel, gaan we als volgt te werk. 

1. We contacteren jou voor een bespreking en analyse van de huidige situatie en bekijken de mogelijke opties. Hier gaan we ook na of een gasketel de beste optie is voor jouw situatie. 

2. Jij kiest welk toestel er geplaatst zal worden uit ons ruim assortiment gasketels. 

3. Wanneer het gekozen toestel beschikbaar is (uit voorraad of na bestelling), komen onze gespecialiseerde installateurs langs om jouw nieuwe gasketel te installeren. Wij zorgen voor de volledige aansluiting en integratie op de verwarmings- en waterleidingen. 

/ Verschillende voordelen

Onderhoud van gasketels

Een onderhoud van je gasketel is niet alleen 2-jaarlijks verplicht, maar zorgt ook voor verbeterde veiligheid, een langere levensduur en grotere efficiëntie. 
Een onderhoud moet steeds uitgevoerd worden door een erkende technicus zoals Dietrich Smet. Onze gecertificeerde vakmensen komen langs om jouw gasketel te controleren, af te stellen en reinigen waar nodig. Zij zorgen na afloop ook voor het reinigings- en verbrandingsattest. Het is aangeraden om de laatste 2 attesten bij te houden. 

viessmann-logo

Viessmann – Onze partner in gasketel technologie

Bij Dietrich Smet werken we alleen samen met de meest gerenommeerde merken in de industrie. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Viessmann, een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van gasketeltechnologie. Viessmann staat bekend om zijn innovatieve en energiezuinige oplossingen. Met hun brede scala aan condensatieketels en gascondensatieketels biedt Viessmann de perfecte oplossing voor elk type woning of gebouw.

/ Vertrouw op Dietrich Smet

Interesse in een gasketel?

Bij Dietrich Smet begrijpen we het belang van een goed werkend verwarmingssysteem. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste gasketel die past bij uw specifieke behoeften en budget. Wij zorgen voor een vakkundige installatie en bieden ook regelmatig onderhoud aan om ervoor te zorgen dat uw gasketel optimaal blijft presteren. Neem vandaag nog contact op.

Uw aanvraag

Vacature koeltechnieker

Om ons enthousiast team te vervolledigen gaan wij op zoek naar een ervaren koeltechnieker

/ Tijd voor vakantie

Prettige feestdagen!

Wij zijn in bouwverlof van 23/12/2023 tem 07/01/2024
Voor dringende interventies bij onze klanten zijn wij bereikbaar via bericht op mail of voicemail.

Wij wensen jullie een fijn eindejaar!